
همیشه در بازار کشور جای یک ون کارگو مخصوص حمل بار و خدمات خالی بوده است. هر چند در طول سال ها همواره خودروهایی از این ست با برندهای آلمانی و آمریکایی به خصوص بد از سال 57 وارد ایران شده اند. اما تولید یک ون کارگو با تیراژ بالا تا قبل از تولید اینرودز توسط گروه بهمن محق نشده بود.
به گزارش خبرنگار عصر خدمات ،اینرودز تجربه ای متفاوت در حمل بار در سیستم جابجایی و حمل و نقلی کشور است. زیرا این خودرو ذاتا یک ون میان سایز و اقتصادی به حساب می آید که به خصوص برای ارائه خدمات در شهرهای شلوغ مورد استفاده قرار بگیرد. اینرودز از نظر شخصیتی هم یک نقش دیگر دارد! زیرا این خودرو در استراتژی گسترش محصول گروه بهمن جایگاه کار و تجاری را به خود اختصاص داده است تا بتواند طیف گسترده ای از مشتریان را در بر بگیرد.
ون اینرودز با کاربری تجاری و مسافری به عنوان تنها گزینه موجود در بازار در دسته بندی ون سایز متوسط عرضه شده است. پایگاه خبری عصر خدمات طی فرصتی توانست اینرودز را طی دو روز تست و برسی کند که در این گزارش به عملکرد این خودرو نگاهی خواهیم داشت.
ون کاربردی
اینرودز با تعریف یک محصول کاربردی-اقتصادی در سبد محصولات گروه بهمن قرار گرفته است. از این منظر دارای یک موتور چهار سیلندر 1.5 لیتر 16 سوپاپ با سیستم تنفس طبیعی عرضه شده است. این موتور قادر به تولید 105 اسب بخار و 140 نیوتن متر گشتاور است و این قدرت از طریق گیربکس 5 سرعته دستی و میل گاردان به محور عقب منتقل می شود. حداکثر سرعت اینرودز 140 کیلومتر در کاتالوگ اعلام شده است. در حالی که در روز تست توانستیم اینرودز را در یک جاده فرعی در دست ساخت به سرعتی بیش از 150 کیلومتر در ساعت برسانیم.
باید اشاره کرد، میزان مصرف سوخت این موتور در دو روز تست رانندگی که گاها پرفشار هم بود، با توجه به این که خودرو یک ون کاری است، کمتر از 10 لیتر به نظر می رسد.
این امر را نشان از مهندسی موتور وبرنامه ریزی گیربکس این خودرو دانست. ارائه کردن گشتاور در دور پایین و سیستم زمان بندی متغییر سوپاپ( DVVT ) باعث می شود تا میزان مصرفی پایین با بهروی بالا در این موتور رخ دهد. گیربکس این محصول عملکردی نرم و بدون تقه را در اختیار راننده قرار می دهد.
ترمز های جلو دیسک و ترمز عقب کاسه ای تعبیه شده اند که دلیلش را می توان تمام شدن هزینه نهایی دانست اما در عملکرد با وجود سیستم هایی نظیر ABS،ESP،TCS باعث شده اند تا یکی از نقاط قوت دیگر این محصول سیستم ترمزگیری آن باشد. سیستم تعلیق در این خودرو در محور جلو مک فرسون و در محور عقب با توجه به خودرو کار از فنر شمش استفاده شده است.
ظرفیت بار در نسخه مخصوص باربری از سوی شرکت سازنده 725 کیلوگرم اعلام شده است. ون اینرودز در طراحی بیشترین میزان فاصله محوری را دارد تا فضای بیشتری را در اختیار کاربر خود قرار دهد. چرخ های جلو نزدیک سپر است. از دو طرف، دو درب کشویی بزرگ و در عقب هم درب با زاویه 90 درجه بیشترین پتانسیل را برای کاربری های گونان ایجاد می کند. اینرودز با توجه قرار گرفتن موتور در زیر سرنشینان ارتفاع سرنشیان بالا قرار گرفته است که دید بالاتری را به شما می دهد و به تعبیری می توان باین کرد دید مناسب تری را شما نسبت به سایر خودرو ها در اختیار دارید، آینه های جانبی بسیار بزرگ و دیدی مناسب به راننده می دهند که با توجه به اقتصادی بودن این محصول خبری از تنظیم برقی وجود ندارد یا حتی اهرم تنظیم دستی در کابین وجود ندارد و باید به صورت دستی خود آینه را تنظیم کنید.
در مدت دو روز تست این خودرو از سوی افراد در خیابان مورد استقبال قرار می گرفت و چهره جذاب آن را تمجید می کردند، یکی از دلایل آن رینگ 14 اینچی آلمینیومی آن است که سیمایی زیبا به این محصول داده است. در داخل کابین صندلی ها به دلیل محدویت فضا و همچنین جای گیری موتور تنظیمات زیادی ندارد، فرمان کوچک و در دست و همچنین نمایشگر 9 اینچی لمسی با دوربین دنده عقب و سنسور پارک از امکانات قرار گرفته در این خودرو است. نمایشگر میزان باد تایر(TPMS) هم بر روی این محصول قرار داده شده است.
اینرودز باری همانند هر نوع خودرو باری در زمان خالی بدون سواریی کوبشی دارد چون سیستم تعلیق باید بتواند بار را هم تحمل کند و زمانی که در این خودرو بار قرار داده می شود سواری نرم را تجربه خواهید کرد.
بهمن موتور ون باری اینرودز را با قیمت 559 میلیون تومان به مشتریان ارائه می کند و فروش اقساطی نیزبرای این محصول در نظر گرفته شده است. اینرودز اولین محصول به عنوان ون کاربری در بازار کشور است که در نمایشگاه اخیر صنعت حمل و نقل نسخه مساری آن هم رونمایی شد. این محصول می تواند گزینه مناسبی برای مشاغل و کسب کارهایی باشد که میخواند خودرویی راحت، کم مصرف و بافضایی بزرگ است که باقیمتی پایین قابل تهیه و استفاده است.
نویسنده و عکاس: علی غفاری
انتهای پیام/