اخباربازار سرمایهتاپ

رشد ۰.۱۹ درصدی شاخص/ رنج‌ها و نوسانات مثبت در بازار

طی هفته گذشته، شاخص کل بورس با افزایش ۰.۱۹ درصدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۲۳ هزار واحدی ایستاد.

به گزارش عصر خدمات، در هفته کاری که به اتمام رسید، شاخص کل هم وزن با کاهش ۱.۰۸ درصدی در پله ۶۸۲ هزار و ۹۷۶ واحدی قرار گرفت و شاخص کل فرابورس نیز با کاهش ۰.۸۸ درصدی در تراز ۲۵ هزار و ۲۶ واحدی ایستاد.

 در این هفته کاری شاخص صنعت ذغال سنگ افزایش ۸.۶۳ درصدی بیشترین رشد را در بین صنایع بورسی تجربه کرد و بعد از آن صنعت محصولات چوبی در جایگاه دوم قرار گرفت. در این هفته صنعت وسایل ارتباطی نیز با کاهش ۳.۳۸ درصدی بیشترین اُفت را بین صنایع بورسی تجربه کرد.

این هفته سخنگوی سازمان بورس اعلام کرد ‏با هدف حمایت از ‎بازار سرمایه، تزریق۱۰۰۰۰ میلیاردریال منابع جدید به «صندوق تثبیت» توسط «صندوق توسعه ملی» و تزریق ۵۰۰۰میلیاردریال به «صندوق توسعه بازار» توسط بانک‌ها انجام می شود و همچنین فرآیند ورود منابع پذیره نویسی شده سایر صندوق‌ها به بازار تا مبلغ ۲۸هزارمیلیاردریال نیز تسریع شد.

 این هفته تلاش بازار ساز برای حفظ سطح دو میلیون واحد شاخص بود و برای دومین بار در دو هفته اخیر با رسیدن عدد شاخص به این محدوده، شاهد اقداماتی برای سفارش‌های حمایتی و رنج‌های مثبت و نوسانات در بازار بودیم. همزمانی این محدوده با انتشار گزارش‌های شش ماهه مناسب و قیمت‌های جذاب نماد‌ها باعث افزایش تقاضا شد، اما مثبت‌های بالا در یکی دو روز عرضه شد و آخر هفته با تعادل منفی به کار خود پایان داد.

برخی از معامله گران ترجیح می‌دهند به دور از نوسانات تا کاهش ریسک سیاسی و سیستماتیک تماشاگر باشند و بخشی این قیمت‌ها را به دور از هیجانات کوتاه مدتی مناسب سرمایه گذاری می‌دانند. میانگین ارزش معاملات سهام و حق تقدم بالای ۳ همت بود که نشان از ادامه رکود بازار و ترید‌ها دارد. بنظر میرسد با کف سازی سهام و کاهش تردید‌ها شاهد روز‌های بهتری باشیم.

 شنیده‌هایی از اصلاح رویه فروش خودرو و حذف شورای رقابت از امور اجرایی به گوش می‌رسد. ازسویی روز گذشته لیست قیمت‌های جدید ۸ محصول ایران خودرو با افزایش قیمت اعلام شد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا