خودرو

از اوتار ۰۷ تا فورس F60؛ گروه بهمن با سبد کامل سواری و تجاری به شهر آفتاب آمد

گروه بهمن در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو تهران با مجموعه‌ای از محصولات سواری، وارداتی، تجاری و موتورسیکلت حاضر شده است؛ حضوری که اوتار ۰۷، اینووی، کامیون فورس F60 و ون فورس VM2 در میان تازه‌ترین چهره‌های آن قرار دارند و نشان می‌دهد بهمن برای این دوره از نمایشگاه، تقریباً تمام بخش‌های اصلی فعالیت خود را به شهر آفتاب آورده است.

به گزارش عصر خدمات؛ گروه بهمن همان‌طور که پیش از آغاز نمایشگاه وعده داده بود، با یکی از متنوع‌ترین سبدهای محصول خود در هفتمین نمایشگاه خودرو تهران حاضر شده است. اگر در بسیاری از غرفه‌ها همه نگاه‌ها روی یک یا دو رونمایی متمرکز است، داستان در غرفه بهمن کمی متفاوت پیش می‌رود؛ اینجا از کراس‌اوورهای مونتاژی و محصولات وارداتی گرفته تا خودروهای برقی، کامیون، کشنده، ون، اتوبوس و حتی موتورسیکلت کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند. در بخش خودروهای سواری، فیدلیتی XB1، فیدلیتی پرستیژ، شوال ۶، اینووی، مزدا ۳، هاوال H9، اوتار ۱۱ و اوتار ۰۷ به نمایش درآمده‌اند. همین فهرست به‌خوبی جهت حرکت گروه بهمن را نشان می‌دهد؛ شرکتی که از یک طرف همچنان بازار خودروهای خانوادگی و مونتاژی را دنبال می‌کند و از طرف دیگر، با محصولات وارداتی و الکتریکی تلاش دارد حضور خود را در بخش‌های تازه‌تر بازار هم پررنگ کند.

تازه‌های بهمن در شهر آفتاب؛ اوتار ۰۷ در کنار اینووی و محصولات فورس
بخش مهم‌تر غرفه امسال، به محصولاتی اختصاص دارد که برای بسیاری از بازدیدکنندگان هنوز چهره‌ای تازه محسوب می‌شوند. اوتار ۰۷ یکی از اصلی‌ترین خودروهای حاضر در این بخش است و در کنار اوتار ۱۱، ضلع متفاوت سبد محصولات سواری بهمن را شکل می‌دهد.

حضور این دو خودرو نشان می‌دهد حرکت به سمت محصولات برقی و فناوری‌محور دیگر صرفاً یک نمایش جانبی در برنامه این گروه نیست. در سوی دیگر اینووی قرار دارد؛ محصولی که گروه بهمن آن را در کنار فیدلیتی‌ها، شوال ۶، مزدا ۳ و هاوال H9 به نمایش گذاشته است. اما تازه‌های این دوره فقط روی چهار چرخ سواری خلاصه نشده‌اند. کامیون فورس F60 و ون فورس VM2 در دو نسخه اکو و VIP نیز در میان محصولات جدید غرفه قرار گرفته‌اند. این تنوع شاید مهم‌ترین ویژگی حضور امسال بهمن باشد؛

چراکه شرکت به‌جای تمرکز تمام تبلیغات خود روی یک رونمایی، تصویری از چند بازار متفاوت را کنار هم گذاشته و به بازدیدکننده نشان می‌دهد برنامه محصول این مجموعه از یک کراس‌اوور شهری شروع می‌شود و تا خودروهای کار و حمل‌ونقل ادامه دارد.

بهمن دیزل هم با دست خالی نیامد؛ از F38 تا کشنده X9
بخش خودروهای تجاری گروه بهمن در نمایشگاه تهران نیز عملاً یک غرفه مستقل را می‌طلبد. بهمن دیزل فورس F38 بنزینی با کاربری کمپرسی، BD460 باری، کشنده X9، کامیون فورس F60 با کاربری بغل‌بازشو و ون فورس VM2 را در نسخه‌های اکو و VIP به شهر آفتاب آورده است. در کنار این محصولات، سیبا موتور با کشنده J6P-460 AMT و اسنا با اتوبوس ۱۲ متری بین‌شهری ASA حاضر شده‌اند.

کنار هم گذاشتن این محصولات یک نکته را روشن می‌کند؛ بخش تجاری برای گروه بهمن فقط ضمیمه سبد خودروهای سواری نیست و همچنان یکی از پایه‌های اصلی فعالیت این مجموعه محسوب می‌شود. از توزیع بار درون‌شهری با کامیونت‌ها و ون‌ها گرفته تا حمل‌ونقل بین‌شهری با کشنده و اتوبوس، تقریباً طیف قابل توجهی از کاربری‌های حمل‌ونقل در این غرفه دیده می‌شود. همین مسئله باعث شده حضور گروه بهمن در نمایشگاه، برخلاف بسیاری از غرفه‌های متمرکز بر خودروهای سواری، مخاطب گسترده‌تری از مصرف‌کننده عادی تا فعالان ناوگان و حمل‌ونقل را هدف قرار دهد.

نمایشگاه فقط برای تماشا نیست؛ تست‌درایو سه محصول بهمن
گروه بهمن در این دوره بخشی از محصولات خود را از پشت استندهای نمایشگاهی بیرون آورده و امکان تست‌درایو فیدلیتی XB1، اینووی و شوال ۶ را نیز برای بازدیدکنندگان فراهم کرده است. این اتفاق در فضایی که بیشتر خودروها تنها از فاصله چند متری دیده می‌شوند، می‌تواند شناخت ملموس‌تری از محصول به مخاطب بدهد؛ از موقعیت نشستن و دید راننده گرفته تا واکنش اولیه قوای محرکه و کیفیت سواری، چیزهایی هستند که پشت بروشور و جدول مشخصات نمی‌توان آنها را فهمید.

در کنار خودروهای سواری و تجاری، ۱۲ محصول موتورسیکلت نیز در مجموعه گروه بهمن به نمایش درآمده‌اند تا بخش دوچرخ این گروه نیز سهم خود را از نمایشگاه داشته باشد. به این ترتیب، غرفه بهمن را باید بیش از آنکه محل معرفی یک خودرو دانست، ویترینی از ساختار گسترده این گروه دید؛ ویترینی که در یک سمت اوتار و مزدا قرار گرفته‌اند و چند قدم آن‌طرف‌تر کامیون فورس، کشنده، ون و موتورسیکلت دیده می‌شود.

هفتمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو تهران از ۲۳ تا ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۵ در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب برگزار شد و گروه بهمن در سالن A4 میزبان بازدیدکنندگان بود.

حضور این گروه در دوره هفتم، ادامه همان برنامه‌ای بود که در پیش‌خبر نمایشگاه نیز اعلام شده بود؛ نمایش همزمان محصولات سواری، وارداتی، تجاری و دوچرخ و معرفی چند چهره تازه در هر بخش. شاید مهم‌ترین نکته غرفه بهمن نه یک خودرو مشخص، بلکه فاصله‌ای باشد که میان اوتار ۰۷ و فورس F60 وجود دارد؛ دو محصول با دو مأموریت کاملاً متفاوت که حالا زیر سقف یک غرفه ایستاده‌اند و گستردگی کسب‌وکار گروه بهمن را بهتر از هر فهرست تبلیغاتی توضیح می‌دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا