به گزارش عصر خدمات، سیدمحمدتقی حسینی طباطبایی درباره فعالیت مجتمع دارویی درمانی هلال ایران گفت: این مجتمع تحت نظارت جمعیت هلال احمر دارای اعتبار بینالمللی بوده و با حدود ۲۵ سال سابقه فعالیتهای درمانی به صورت مرکز درمانی سرپایی به مراجعان خود خدمت می کند.
وی افزود: از جمله کلینیکها و بخشهای درمانی این مجتمع می توان به کلینیک فوق تخصصی چشمپزشکی، کلینیک تخصصی دندانپزشکی، پوست – مو – زیبایی و لیزر، درمان ناباروری، دیالیز، قلب و عروق، درمانگاه تخصصی با ارائه خدمات در زمینههای گوش، حلق و بینی، ارتوپدی، غدد بزرگسالان، زنان و زایمان، اورولوژی، نفرولوژی، داخلی و همچنین عفونی جهت انجام امور تشخیصی و درمانی بیماران کرونایی اشاره کرد. همچنین واحدهای آزمایشگاه تشخیص طبی، آزمایشگاه ژنتیک، شنوایی سنجی، رادیولوژی، سونوگرافی و سلول درمانی نیز،ارائه دهنده خدمات پاراکلینیکی و تشخیصی هستند.
رئیس مجتمع دارویی درمانی هلال ایران درباره تعداد بیماران مراجعه کننده به این مجتمع به صورت روزانه، تاکید کرد: مجتمع دارویی درمانی هلال ایران روزانه پذیرای ۷۰۰ تا یک هزار نفر از مراجعان است.
وی با تاکید بر اینکه همه گیری بیماری کرونا چه تأثیراتی بر ارائه خدمات مجتمع دارویی درمانی هلال ایران گذاشته است، گفت: از اسفند سال ۹۸، تعداد مراجعان مجتمع و به تبع آن ارائه خدمات درمانی روند نزولی پیدا کرد. در فروردین سال جاری این روند به حدود صفر رسید، ولیکن از اردیبهشت ماه، آرام آرام بر تعداد مراجعان افزوده و تقریباً به مرز ۷۰ درصد مشابه ماههای سال قبل رسید. قاعدتاً ارائه کمتر خدمات با درآمد کمتر و کمبود منابع برای تأمین پرداختهای پرسنلی و نگهداری سیستم مواجه است که مجتمع هم از این قاعده مستثنی نیست.
حسینی طباطبایی اضافه کرد: با رعایت پروتکلهای بهداشتی و قوانین مصوب ستاد مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محیطی ایمن را برای مراجعان فراهم کرده است.
وی تسهیل روشهای ارائه خدمات به مردم، به کارگیری تعداد بیشتری از پزشکان توانمند و متعهد، کسب رضایت پرسنل، توسعه خدمات درمانی و استفاده از روشهای به روز تشخیصی و درمانی را از دیگر فعالیت های مجتمع دارویی درمانی هلال ایران عنوان کرد.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/