به گزارش خبرنگار عصر خدمات، این خودروساز پس از پیش فروش K132 حالا نام این محصول را «تارا» گذاشته است و شنیده ها حاکی از معرفی رسمی این خودرو با نام جدید در آینده نزدیک دارد. در ابیات فارسی تارا به معنی ستاره است.
این کلمه ریشه فارسی دارد و در برخی زبانها نیز با معنی مردمک چشم و ملکه هم شناخته میشود. نام ایرانی تارا در کشورهای دیگر هم برای افراد برگزیده میشود. ضمنا این کلمه از جمله اسم های خاص بانوان نیز به شمار می رود.
تارا در واقع با استفاده از پلت فرم پژو ٣٠١ساخته می شود که به روز ترین پلتفرم موجود در تولیدات خودروسازان داخلی است. این پروژه حدود ٢سال قبل در زمان مدیریت هاشم یکه زارع در ایران خودرو آغاز شد. در طول یک سال و اندی که از مدیریت فرشاد مقیمی در این خودروساز می گذرد، مراحل پایانی طراحی و تست را پشت سر گذاشته است. شاید بتوان گفت تارا از مهمترین یادگارهای مدیریت مقیمی در ایران خودرو به شمار می رود.
تارا یا همان K132 از آخرین نعمت های سفره برجام برای ایران خودرو است. سفره ای که بیشتر خودروسازان از آن بهره بردند تا قطعه سازان. هر چند بنا نهادن تارا روی فوندانسیونی که قبلا پژو ساخته است از نظر تئوری های مهندسی یک پروژه صحیح به شمار می رود، اما نکته مهم استفاه از این پلتفرم برای توسعه محصولات دیگر در ایران خودرو است. به این ترتیب ایران خودرو می تواند علاوه بر گسترش و به روز رسانی پلتفرم های فعلی، به فکر تولید محصولات آینده در سگمنت های متفاوت باشد. امری که به نظر می رسد، فرشاد مقیمی مدیرعامل این خودروساز قبلا فرمان آن را صار کرده باشد و با اخباری که از گوشه و کنار ایران خودرو به گوش می رسد، کیانوش پورمجیب معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو سخت در تلاش است تا این مهم را محقق کند.
با توجه به تصاویر منتشر شده از این خودرو، این خودروساز، مانند سایر محصولاتش نوشتار فارسی را بر روی درِ صندوق انتخاب کرده است.
انتهای پیام/