به گزارش عصر خدمات، ۲۸۰۰ متر مربع باغ پستهای با نیت عزاداری در ایام ماه محرم در شهرستان رفسنجان وقف شد.
حجت الاسلام محمود یوسفی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه رفسنجان با اعلام این خبر گفت: این وقف ارزشمند، توسط خیر گرانقدر “حمید رنجبر” ملک کشاورزی در روستای وسیل آباد شهر کوبتر خان انجام شد.
وی افزود: واقف دو قطعه باغ پستهای مثمر خود را به مساحت ۲۸۰۰ متر مربع به انضمام سهم آب را جهت برگزاری مراسم عزاداری و سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) وقف کرد.
یوسفی در خصوص نحوه اجرای نیت واقف گفت: طبق متن وقف نامه تولیت ملک تا زمان حیات بر عهده واقف و پس از آن اداره اوقاف شهرستان متولی رسیدگی به امور آن میباشد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه رفسنجان ارزش ملک فوق را مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال عنوان کرد و افزود: با ثبت این وقف ارزشمند از ابتدای امسال ۸ مورد وقف جدید در رفسنجان محقق شده است.
منبع: میزان
انتهای پیام/