از خان تا پارس کیان در غرفه خودروسازی ایلیا

شرکت صنایع هودروسازی ایلیا در ششمین نمایشگاه خودروی تهران علاوه بر به نمایش گذاشتن پیکاپ موسو خان و دایون Y7 محصول جدید خود یعنی کراس اور AVENTRA را نیز به نمایش گذاشته است.
به گزارش عصر خدمات، این خودرو که با کد U75 پلاس هم شناخته نی سود،مجهز به مونور ٢ لیتری توربوشارژ است که می تواند تا ٢٢۶ اسب بخار نیرو و ٢٨۵ نیوتن متر گشتاور تولید کند. این خودروی ٧ نفره مجهز به گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک است.
این خودرو توسط شرکت ایلیا پارس کیان از زیرمجموعه های صنایع خودروسازی ایلیا به بازار عرضه می شود که به اختصار IPK نام دارد. U75 در سایت مونتاژی این شرکت ساخته می شود.
یکی از خاص ترین پیکاپهای موجود در نمایشگاه خودرو نیز همان موسو خان صنایع خودروسازی ایلیاست که با موتور ٢لیتری توربو خود ٢٢۵ اسب بخار نیرو و ٣۵٠ نیوتن متر گشتاور تولید می کند. این خودرو مجهز به گیربکس اتوماتیک ۶سرعته است.