سوناتا جدید و آیونیک 5 محصول جدید هرمس خودرو به بازار ایران

هرمس خودرو با محصولاتی متنوع از کیا و هیوندای در ششمین نمایشگاه خودرو تهران حضور دارد.
به گزارش عصر خدمات، محصولات جدید هیوندای شامل سوناتا جدید و آیونیک 5 محصولات است که توسط هرمس خودرو در ایران عرضه شده و به بازدید علاقه مندان در ششمین نمایشگاه خودرو تهران درآمده است.
از جمله مدل های جدید کیا در این نمایشگاه می توان به سراتو K3، اپتیما K5، اسپرتیج HEV، مینی کراس اوور KX1 و سلتوس اشاره کرد. توسان جدید، سانتافه جدید و از همه مهمتر سوناتا جدید و آیونیک U5 نیز از جمله محصولات هیوندای در این رویداد مهم خودروییدر غرفه هرمس خودرو هستند.
بازگشت هیوندای سوناتا به ایران
هرمس خودرو بار دیگر سوناتا را به کشور وارد کرد تا دوباره رقابتی جذاب میان این خودرو و نسل جدید کیا اپتیما رخ دهد. هیوندای سوناتا سابقه قابل توجهی در ایران دارد و در چند نسل مختلف در ایران عرضه شده است.
نسل هشتم هیوندای سوناتا در سال ۲۰۱۹ معرفی شد و تا به امروز روی خط تولید باقی مانده است. در سال ۲۰۲۳، این سدان محبوب تغییر فیس داد و در حال حاضر در ششمین نمایشگاه خودرو به بازار عموم در آمده است.
*مشخصات فنی هیوندا سوناتا
هیوندا سوناتا دارای چراغ پیوسته جلو و عقب، فرم رینگ ها گرفته، رنگ مات بدنه، اسپویلر و دیفیوز اسپرت عقب، همه و همه آن را به سدان خانوادگی جذاب تبدیل کرده است. هرمس خودرو قرار است این خودرو را در سامانه یکپارچه ویژه جانبازان عرضه کند.
زیر کاپوت سوناتا جدید یک موتور ۲ لیتری توربوشارژ GDI جا خوش کرده که می تواند ۲۴۵ اسب بخار قدرت و ۳۵۳ نیوتنمتر گشتاور تولید کند. این پیشرانه با یک گیربکس ۸ سرعته اتوماتیک (AT) جفت می شود و نیروی تولید شده به چرخهای جلو منتقل می شود. البته هرمس خودرو قصد دارد تا این خودرو را با پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژ نیز برای سامانه یکپارچه خودرو های وارداتی عادی نیز عرضه کند که این نسخه مشخصات مشابهی با کیا K5 توربو دارد.
*هیوندای آیونیک 5 در نمایشگاه خودروی تهران
یکی از جدیدترین محصولات هیوندای آیونیک 5
است که در سال 2023 به عنوان بهترین کراس اوور جهان از سوی مجله معتبر موتور ترند انتخاب شد. این خودرو یک شاسی بلند تمام برقی است. سبک طراحی رترو (شبه کلاسیک) یک نکته فوق العاده جذاب در آیونیک 5 است. جالب است بدانید آیونیک 5 با طول ۴۶۵۵ ، عرض ۱۸۹۰ و ارتفاع ۱۶۹۰ و فاصله محوری ۳۰۰۰ میلیمتر، اصلا خودروی کوچکی نیست.
*مشخصات فنی هیوندای آیونیک 5
هرمس خودرو نسخه 2 موتوره چهار چرخ محرک با قدرت ۳۲۵ اسب بخار و گشتاور ۶۰۵ نیوتنمتر را برای بازار ایران انتخاب کرده است. این خودرو تنها به ۴/۵ ثانیه زمان نیاز دارد تا از حالت سکون به سرعت صد کیلومتر برساعت برسد. نهایت سرعت این خودرو روی ۱۹۰ کیلومتر برساعت محدود شده است. آیونیک ۵ وارداتی همراه گیربکس تک سرعته و باتری ۷۲/۶ کیلووات ساعت، توان پیمایش ۴۳۰ کیلومتر فراهم میکند.
ششمین نمایشگاه خودرو تهران از تاریخ 9 تا 12 بهمن ماه 1403 از ساعت 10 صبح الی 18 عصر در شهر آفتاب میزبان بازدیدکنندگان و علاقه مندان است.