
واحد تحقیق و توسعه شرکت سایپا گام با همكاري نخبگان علمی کشور، پروژه عملياتي طراحي و ساخت كارت الكترونيكي دستگاه اسکنر Weetech مورد استفاده در تجهیزات تست دسته سیم های خودرو، را آغاز کرده است.
به گزارش عصر خدمات، در راستای حرکت شرکت سایپا گام به سوی دانش بنیان شدن و همچنین افزایش سطح خودکفايی و کاهش ارزبری در كشور، پروژه های متعددي تعريف شده است. يكي از پروژه هاي استراتژيك در اين بخش، تعریف پروژه طراحی و ساخت کارت الکترونیکی (ورودي و خروجي) دستگاه اسکنر Weetech مورد استفاده در تجهیزات تست دسته سیم های خودرو است.
دستگاه اسکنر Weetech از دو بخش اصلی کارت ورودی و كارت اصلي تشکیل شده است که در گام اول طراحی و ساخت کارت ورودی دستگاه اسکنر مدنظر قرار گرفته است. با اين اتفاق دانش طراحي ساخت كارت اسكنر بومي مي شود و ديگر تحريم ها در اين حوزه اثربخش نيست و از سويي با هدف كاهش قيمت تمام شده خودرو، صرفه جويي ريالي و ارزي در اين بخش ثبت خواهد شد.
تیم تحقیقاتی شرکت سایپا گام، پروژه ساخت كارت اسكنر را در هشت فاز متوالی طرح ریزی کرده و مدت انجام آن تا حصول نمونه اولیه و مراحل تست و عیب یابی آن حدود 120روز به طول انجامیده است.
هزینه انجام پروژه ياد شده در فاز تحقیقاتی، معادل خرید یک تجهیز کارت ورودی از بازار است لذا انجام و سرمایه گذاری در اين پروژه کاملا منطقی است. همچنین با تولید انبوه اين كارت صرفه جويي 75 درصدي ارزي-ريالي محقق خواهد شد.
پروژه مذکور در واحد تحقیق و توسعه شرکت سایپا گام تعریف و طراحی شده و در فاز پیاده سازی از همکاری نخبگان علمی کشور از دانشگاه صنعتی شریف استفاده شده است.
منبع: سايپانيوز