اخباربازار سرمایهتاپ

ٱفت اندک شاخص/ خروج سیمان و فولاد از بورس کالا بهانه ایجاد صف فروش

در این هفته کاری شاخص کل بورس با کاهش ۱.۱۰ درصدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۹۷ هزار واحدی ایستاد.

به گزارش عصر خدمات، در هفته کاری که به اتمام رسید، شاخص کل هم وزن با کاهش ۰.۴۴ درصدی در پله ۷۱۸ هزار و ۶۲۶ واحدی قرار گرفت و شاخص کل فرابورس نیز با کاهش ۰.۴۲ درصدی در تراز ۲۶ هزار و ۱۰۶ واحدی ایستاد.

 در این هفته کاری شاخص صنعت ذغال سنگ با افزایش ۱۵.۵۵ درصدی بیشترین رشد را در بین صنایع بورسی تجربه کرد و بعد از آن صنعت حمل و نقل در جایگاه دوم قرار گرفت. در این هفته صنعت منسوجات نیز با کاهش ۱۳.۰۳ درصدی بیشترین اُفت را بین صنایع بورسی تجربه کرد.

 این هفته صحبت‌های وزیر مسکن در مورد پیشنهاد خروج سیمان و فولاد از بورس کالا بهانه‌ای برای افزایش فروش شد، که ظاهرا وزارتخانه‌های اقتصاد و صمت با ادامه وضعیت فعلی در خصوص عرضه سیمان و فولاد در بورس کالا موافق هستند.

ارزش معاملات این هفته درمحدوده حدود ۴ هزار میلیارد تومانی بود. در حالی که نماد‌های بزرگ و پرتراکنش در استراحت به سربردند فرصتی برای خودنمایی بخش دیگر بازار بود، جریان پولی که به روند جهت می‌دهد و سود کوتاه مدتی نصیب سهامدارانش می‌شود. جدا شدن مسیر معاملاتی تک سهم‌ها از بازار، به شرط حفظ تعادل بزرگان و گردش پول در سهم‌های کوچک و متوسط که از رشد اخیر هم جامانده بودند در تابلوی معاملات مشهود بود. البته خرید‌های کوتاه مدت باید به دور از هیجانات و شایعات باشد.

این هفته رئیس‎ کل بانک مرکزی با اشاره به تخصصی شدن بانک ‎ها تصریح کرد، بانک ‎های توسعه‎ ای، تجاری و قرض ‎الحسنه در حوزه فعالیت تخصصی تعریف شده باید فعال باشند. بانک ‎های تجاری باید با فروش بنگاه‎ها، از بنگاهداری خارج شوند

نفت همچنان استوار بر کاهش عرضه‌ها و حفظ روند افزایشی است و قیمت گاز طبیعی اروپا افزایش یافته است که بخشی از آن به دلیل ممنوعیت اخیر صادرات گازوئیل روسیه بوده است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا