سابرینا پلاس توسط دیار خودرو در نمایشگاه خودرو تهران رونمایی شد

دیار خودرو از زیرمجوعه های مهم گروه صنعتی ماموت، در ششمین نمایشگاه خودرو تهران از سابرینا پلاس رونمایی کرد.
به گزارش عصر خدمات، دیار خودرو یکی از قدیمی ترین شرکای برند بایک BAIC در ایران شناخته می شود، در دور جدید این همکاری ها، محصولات مختلفی از این برند معتبر چینی را برای بازار ایران درنظر گرفته است.
خودروهای بایک در ایران با عنوان بیجینگ عرضه می شوند. دیار خودرو در ششمین نمایشگاه خودروی تهران، از بیجینگ یا بایک U5 رونمایی کرد. این خودرو با نام سابرینا پلاس در ایران عرضه خواهد شد.
سابرینا پلاس در واقع فیس لیفت نسل دوم این خودرو بیجینگ U5 است و در دسته سدان های جمع و جور طبقه بندی می شود.
*مشخصات فنی خودرو بیجینگ U5
خودروی بیجینگ U5 به یک پیشرانه 4 سیلندر تنفس طبیعی مجهز شده است. این پیشرانه 1.5 لیتری می تواند ۱۱۱ اسب بخار قدرت و ۱۴۲ نیوتن متر گشتاور تولید کند. خروجی پیشرانه توسط گیربکس CVT به چرخ های جلو منتقل می شود.
در فهرست امکانات این خودرو می توان به ۶ کیسه هوای ۱۰ نقطه ای، دوربین ۳۶۰ درجه، رادار نقطه کور، هشدار خروج از خط، هشدار برخورد از جلو، سانروف، فرمان کمکی برقی، فناوری LED چراغ ها، ورود بدون کلید، استارت دکمه ای، سامانه کنترل کشش، سامانه کنترل پایداری، سنسور TPMS، حالت رانندگی اسپرت، سنسور پارک جلو و عقب، دوربین دنده عقب، کروز کنترل، رینگ آلومینیومی و… اشاره کرد.
در ششمین نمایشگاه خودروی تهران بیجینگ X55 و بیجینگ X7 از دیگر محصولات دیگر دیار خودرو رونمایی شد این خودرو به صورت وارداتی عرضه می شود. گفتنی است طی چند روز گذشته طی مراسمی این خودرو به مشتریان تحویل داده شد.
ششمین نمایشگاه خودرو تهران از تاریخ 9 تا 12 بهمن ماه 1403 از ساعت 10 صبح الی 18 عصر در شهر آفتاب میزبان بازدیدکنندگان و علاقه مندان است.