اقتصاد کلانتاپ

وحدت و امنیت دو بال اقتصاد مقاومتی در کشور

رئیس اندیشکده تحلیلگران انرژی گفت: وحدت و امنیت در اقتصاد مقاومتی، دو بال و نقشی حیاتی در راهبری توسعه ایفا می‌کند.

به گزارش عصر خدمات، احمدرضا اکبری، رئیس اندیشکده تحلیلگران انرژی، در برنامه فرصت پیشرفت با تأکید بر اهمیت مولفه‌های اقتصادی در پیشرفت کشورها، اظهار داشت: توسعه اقتصادی، زیرساخت اصلی پیشرفت در تمامی ابعاد سیاسی، فرهنگی و امنیتی است و جنگ‌های امروز، غالباً ریشه‌های اقتصادی دارند.

اکبری با اشاره به اینکه اقتصاد همچون سازه‌ای است که ابزار پیش‌برنده وحدت و امنیت است، گفت: در اقتصاد مقاومتی، این دو بال نقشی حیاتی در راهبری توسعه ایفا می‌کنند. دستیابی به اهداف اقتصادی نیازمند اجماع نظر کارشناسان و مدیران بر اصول کلیدی و اجرای یکپارچه برنامه‌ها است.

وی چالش جدی سال‌های گذشته کشور را عدم وحدت رویه و نظر در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی دانست و افزود: متأسفانه شاهد بودیم که رویکردهای اقتصادی دولت‌ها گاهی در تضاد با یکدیگر قرار گرفته و حتی یکدیگر را نقض کرده‌اند. این در حالی است که قدرت‌های بزرگ اقتصادی جهان، با ایجاد وحدت نظر در میان نخبگان خود، توانسته‌اند مسیر توسعه را باثبات طی کنند.

رئیس اندیشکده تحلیلگران انرژی با بیان اینکه ابر قدرت شدن یا بزرگ شدن آمریکا، همواره یکی از اهداف کلان رؤسای جمهور این کشور بوده است، خاطرنشان کرد: هر کشوری که امروز به عنوان قدرت بزرگ شناخته می‌شود، ابتدا در داخل خود توانسته وحدت رویه در تصمیمات کلان سیاسی و اقتصادی را ایجاد کند.

اکبری در پایان تأکید کرد: “پیش‌زمینه رسیدن ایران به جایگاه یک قدرت اقتصادی، ایجاد وحدت نظر در دوگانه‌های مهم اقتصادی و سپس کمر بستن همگانی به اجرای برنامه‌های مصوب است. هرچند سیاست‌های کلی نظام ابلاغ می‌شود، اما اختلاف نظر در تاکتیک‌های اجرایی، موجب وارد آمدن آسیب‌هایی به کشور شده است. بنابراین در عصر جدید و با توجه به فرصت‌های پیش رو، ایجاد وحدت رویه در حوزه اقتصادی، که یکی از مهمترین بخش‌های کشور است، امری ضروری بوده و باید از تشتت آرا تا حد امکان پرهیز شود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا