اخبار اقتصادیخودرو

ظرفيت توليد در گروه بهمن به ٦٠ هزار دستگاه در سال می رسد/ به دنبال پیش فروش دراز مدت نیستیم

مدیر عامل بهمن موتور گفت:حدود ٣٠ درصد از بهاي خودرو مربوط به عوارض نهادها و سازمان ها و مسائل گمركي و بانكي است.  از اين رو بهمن به دنبال پيش فروش دراز مدت نيست و نقدينگي را از جيب مشتري تامين نمي كنيم.

محمد ضرابیان مديرعامل بهمن موتور در نشست خبري این شرکت در  چهارمين نمايشگاه صنعت خودرو گفت: در سال گذشته موفق به عرضه ون اینرودز شدیم. در سال جدید نیز خودرو سواری رسپکت و بعد دیگنیتی پرستیژ و در ادامه در شش ماه دوم سال فیدلتی پرستیژ را عرضه خواهیم کرد.

وی در ادامه گفت: گروه بهمن تلاش کرده است در پنج سال گذشته جایگاه خودش را میان خودرو سازان ارتقا و تثبیت کند.در طی سال ها شرکت بهمن موتور در سگمنتی که به آن پرداخته نشده بود در حوضه ون باربری و خدمات عمومی فعالیت کند.

مدیر عامل بهمن موتور با اشاره به گسترش محصول در اين شركت گفت: گروه بهمن سعی کرده با نگاه به نياز بازار محصول خود را گسترش دهد. از اين رو با محصولاتي كه در خلال نمايشگاه معرفي شدند امیدواریم مشتريان را راضي نگه دارم.

ضرابیان در خصوص افزايش توليد در اين گروه خودروسازي گفت: با پروژه هايي كه داشتيم ظرفيت توليد را به ٦٠ هزار دستگاه در سال رسانديم و با قالب هاي بدنه ايي كه تهيه شده است ارزش افزوده بيشتري خواهيم داشت.

وی‌با بیان اینکه قطعات گروه بهمن در داخل ساخته می شود اظهار کرد: خط توليد بدنه روباتيك در بهمن موتور در راستاي داخلي سازي فيدليتي با ١٢ بدنه در ساعت راه اندازي شده است و مدل پرستيژ و نمونه برقي اين پلتفرم نيز كم كم به سبد فروش اضافه مي شود. در بخش داخلي سازي از ٢٠درصد در اين محصول شروع كرديم و به ٣٠رسيده ايم.

مدیر عامل بهمن موتور اعلام  كرد: محصول جديد ريسپكت با ٢٠ درصد داخلي سازي شروع شده و اولين بدنه وارد سالن رنگ شده است و به سمت ٤٠درصد خواهيم رفت. اين خودرو تا حدود ٢.٥ ماه ديگر وارد فاز تجاري مي شود.

ضرابيان با اشاره به بهاي تمام شده محصولات گفت: حدود ٣٠ درصد از بهاي خودرو مربوط به عوارض نهادها و سازمان ها و مسائل گمركي و بانكي است.  از اين رو بهمن به دنبال پيش فروش دراز مدت نيست و نقدينگي را از جيب مشتري تامين نمي كنيم.

وی تصريح كرد: در بخش فروش و خدمات پس از فروش روش هايي را به كارگيري كرديم كه تعهدها را پاسخ بدهيم و به همين دليل مشتريان به ما اعتماد دارند و مراجعه به نمايندگي ها براي دريافت خدمات بسيار خوب است. ضمن اين كه بهمن در بخش خدمات پس از فروش همواره رتبه هاي برتر را داشته است.

مدیر عامل  گروه بهمن در پاسخ به سوالي در خصوص واردات خودرو گفت: در حال حاضر قابليت هايي براي واردات ايجاد شده است و ما نيز مخالف واردات نيستيم. اما تاثير واردات بر توليد و قيمت گذاري بستگي به استراتژي ها دارد و ما مشكلي با واردات نداريم. حتي بخشي از سبد محصول را نيز مي توانيم وارد كنيم. خودروهاي ٥ هزار دلاري كه از آنها صحبت مي شود با استانداردهاي ٨٥ گانه دست كم ما نمي شناسيم.

ضرابيان تصریح کرد: در افق ١٤٠٤همه چيز مشخص است. ما در تنظيم بازار و قیمت گذاري از رفتارهاي هيجاني پرهيز خواهيم كرد. در خصوص واردات زماني كه مشكل چيپ ست در جهان وجود دارد و شركت هاي بزرگ اعلام مي كنند تا اواسط ٢٠٢٣ اين مشكل ادامه دارد. در حال حاظر به همين دليل خودروسازان بزرگ هم ليست انتظار دارند و به همين دليل اين كه مي گويند مثلا يك ماه ديگر چندهزار خودرو وارد مي شود منطقي نيست.

وی  در خصوص محصول برقي اين خودروساز گفت: سياست هاي وزارت صمت در خصوص مصرف سوخت به گونه اي است كه خودروسازان بايد به سمت پلتفرم هاي برقي بروند و در آينده با توسعه زيرساخت هاي اين محصولات شرايط توليد و به كارگيري اين خودروها نيز به وجود مي آيد.

انتهای پیام/

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا